طرز تهیه رنگینک، دسر ساده، مقوی و خوشمزه جنوبی

دسرها خوشمزه ترین قسمت در وعده هایی غذایی هستند. رنگینک یک دسر مخصوص شهرهای جنوبی ایران مثل بوشهر، خوزستان، هرمزگان و جنوب استان فارس است. خرما از اصلی ترین محصولات این شهرهاست. در این مقاله طرز تهیه رنگینک، دسر ساده، مقوی و خوشمزه جنوبی را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه رنگینک:
- خرما
- آرد
- مغز گردو
- پودر قند
- پودر دارچین
- پودر هل
- کره یا روغن
طرز تهیه رنگینک، دسر جنوبی
وقتی دسرها ساده تر، سالم تر و از موادی درست شوند که در دسترس باشند، کاربردی تر هستند. ما در این قسمت درست کردن رنگینک را بصورت مرحله به مرحله خواهیم گفت.
مرحله اول: جدا کردن هسته خرما و گذاشتن مغز گردو در آن
هسته خرما را جدا کرده و بجای آن مغز گردو را در وسط خرما می گذاریم و آن را می بندیم.
مرحله دوم: گرد کردن خرما و چیدن در ظرف
خرماها را یکی یکی با دو کف دست گرد می کنیم. سپس در ظرف مناسب در کنار یکدیگر بدون فاصله می چینیم.
مرحله سوم: تفت دادن آرد برای درست کردن رنگینک
مقداری کره یا روغن را در قابلمه می ریزیم. سپس آرد را اضافه می کنیم و مرتب تفت می دهیم که نسوزد. این کار را تا جایی ادامه می دهیم که آرد قهوه ای رنگ شود.
مرحله چهارم: ریختن آرد تفت داده شده روی خرما
در این مرحله آرد تفت داده شده با روغن را روی همه خرماها می ریزیم. طوری که تمامی قسمت های ظرف را بپوشاند. بعد لبه ظرف را گرفته و تکان می دهیم تا آرد به خوبی جذب خرماها شود. تا مواد صاف و یک دست شوند.
مرحله آخر: اضافه کردن پودر قند، پودر هل و دارچین
پودر قند را با پودر هل مخلوط کرده و به روی تمامی سطح ظرف بریزید. بعد با استفاده از پودر دارچین به سلیقه خودتان روی این دسر را تزیین کرده و نوش جان کنید.