طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی، راحت و خوشمزه

در این مقاله طرز تهیه آلو دو پیازه شیرازی راحت و خوشمزه را با روشی سریع تر و بافتی نرم و لذیذ به شما آموزش خواهیم داد. دو پیازه آلو یکی از غذاهای سنتی،ساده و سریع ایرانی است که اصالت آن به شیراز نسبت داده می شود. این غذا در اصل مناسب وعده شام است اما در وعده ناهار هم خورده می شود.
مواد مورد نیاز دو پیازه آلو شیرازی:
- آلو یا همان سیب زمینی
- پیاز
- سیر
- روغن
- نمک،زردچوبه
- فلفل قرمز ( به دلخواه)
طرز تهیه دو پیازه آلو :
این غذا هم به دلیل خوشمزگی ، هم ساده و راحت بودن آن مورد علاقه بسیاری قرار گرفته است. مخصوصا وقتی که زمان کمی برای آماده کردن غذا داریم. در اینجا طرز تهیه مرحله به مرحله دو پیازه آلو را خواهیم گفت.
مرحله اول:پختن سیب زمینی برای دو پیازه آلو شیرازی ، به 2 روش:
روش اول، آب پز کردن:
در این روش پس از شستن سیب زمینی ها، آنها را در یک قابلمه اب میریزیم و روی اجاق می گذاریم. تا وقتی که سیب زمینی ها به خوبی پخته شوند.
روش دوم ، بخار پز کردن:
در این روش پس از شستن سیب زمینی ها، پوست ان ها را می گیریم و با چاقو 4 قسمت می کنیم. بعد در یک قابلمه به انداره نصف یا یک لیوان آب می ریزیم. سیب زمینی ها را در قابلمه ریخته و آن را روی اجاق می گذاریم. بهتر است از دمکش روی سر قابلمه استفاده کنید. ابتدا شعله گاز را بالا کشیده تا قابلمه گرم شود سپس شعله را پایین بکشید. در این روش سیب زمینی ها حدود 15 دقیقه بطور کامل پخته و له شده است.
نکته:ما در این آموزش از روش دوم استفاده می کنیم. چون هم زمان کمی صرف می شود هم بافت سیب زمینی نرم و لذیذتر می شود.
مرحله دوم: خورد کردن پیاز و تفت دادن آن
در این مرحله پس از گرفتن پوست پیازها، آن ها را شسته و خورد می کنیم. خورد کردن پیاز با توجه به ذائقه افراد بصورت خلالی یا ریز ریز انجام می گیرد. سپس در قابلمه یا ماهیتابه مقداری روغن ریخته و پیازها را به آن اضافه می کنیم. تفت دادن پیاز ها را تا جایی که طلایی رنگ شوند ادامه می دهیم.
مرحله سوم: له کردن سیب زمینی ها با گوشت کوب دستی
اگر سیب زمینی ها را آب پز کرده اید ابتدا پوست آن ها را می گیریم و بعد با گوشت کوب آن ها را له می کنبم. اگر بصورت بخارپز بوده است که همان لحظه بدون اتلاف وقت می توان آن ها را له و پوره کرد.

مرحله چهارم: اضافه کردن ادویه، سیر و سیب زمینی ها
بعد از طلایی شدن پیازها،زردچوبه را اضافه می کنیم. سپس یک حبه سیر را ریز ریز یا رنده کنید و به پیازها اضافه کنید. سیر را زیاد تفت ندهید و بعد سیب زمینی ها را روی پیازها بریزید. نمک و فلفل هم به سیب زمینی ها اضاف کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی آن ها گرفته شود.
مرحله آخر: پخت نهایی و خوردن آن
بعد از تفت سیب زمینی ها و گرفتن طعم خامی آن،مواد را در یک بشقاب ریخته و با سلیقه خود تزیین کنید.آلو دو پیازه شیرازی را می توان به همراه گوجه ، خیارشور و سبزیجات تازه میل کرد.
ممنون از آموزش خوبتون