طرز تهیه املت خوشمزه کافه ای، در کمترین زمان

یکی از مهم ترین وعده های غذایی، صبحانه است. املت نیز یک صبحانه ایرانی و پر طرفدار است. گاهی به دلیل وقت کم به دنبال یک صبحانه سالم و خوشمزه اما سریع هستید. در این بخش ما طرز تهیه املت خوشمزه کافه ای، در کمترین زمان را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم تهیه املت برای دو نفر
- تخم مرغ
- گوجه فرنگی
- فلفل دلمه
- پیاز
- زردچوبه، نمک و فلفل سیاه
- روغن
- آویشن به دلخواه
طرز تهیه املت کافه ای
املت را می توان به روش ها و با مواد مختلفی درست کرد. این به ذائقه و علاقه افراد بستگی دارد. در این جا ما مراحل تهیه یک املت ساده، سالم و خوشمزه را توضیح خواهیم داد.
مرحله اول: حلقه حلقه کردن سبزیجات مورد نیاز
در این مرحله ما پیاز، گوجه و فلفل دلمه ها را به صورت حلقه حلقه های نازک یا بصورت نگینی خورد کنید. این کار برای پخت سریعتر، ظاهر زیباتر و طعم بهتر است.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
ابتدا پیازها را در روغن تفت می دهیم. زمانی که طلایی رنگ شدن کمی زردچوبه به آن اضاف می کنیم. سپس فلفل دلمه را کمی با پیازها تفت می دهیم. دقت کنید دلمه ها را نباید زمان زیادی تفت دهید. بلافاصله گوجه را اضافه کنید. مقدار کمی نمک روی گوجه ها بپاشید و در ماهیتابه را بگذارید. پس از چند دقیقه که گوجه ها کمی نرم شده باشند در ماهیتابه را بردارید. بگذارید آب گوجه ها خشک شود.
مرحله سوم: اضافه کردن تخم مرغ
دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید. مقدار کمی نمک بزنید البته اگر گوجه ها کم نمک باشند. آن ها را هم زده و روی سبزیجات تفت داده شده در ماهیتابه بریزید. شعله گاز متوسط باشد تا تخم مرغ ها به خوبی پخته شوند. بعد از پختن می توانید برای طعم بهتر از پودر آویشن و یا فلفل سیاه استفاده کنید و روی املت بریزید. این املت بی نظیر را می توان همراه با سبزی و لیموترش نوش جان کرد.